Medlemslogin

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×


Regnskab 2018

 


Kære medlemmer og repræsentanter,

det var været en større opgave at lave regnskabet for 2018, da jeg har skullet have SKAT indover, samt vente på revisionens godkendelse. Regnskabet er jo slet ikke ligesom det plejer, grundet VM og vores jubilæum.

Jeg valgte at sætte det foreløbige regnskab i årets første blad, da det var det øjebliksbillede vi så på det tidspunkt. Efterfølgende er der kommet en højere revisorregning, en nedskrivning af lager samt højere salgsmoms som resulterer i et andet resultat end meldt ud i bladet. Jeg kunne have valgt ikke at sætte regnskabet i bladet da jeg vidste at der ville komme lidt ændringer, men vurderede at det ville give kilde til flere spekulationer hvis jeg lod være. Samtidig er der ikke ændringer til vores almindelige drift fra dengang til nu - det er kun omposteringer i forbindelse med jubilæet og VM, der udgør forskellen.

Regnskabet er nu godkendt at klubbens revisor uden anmærkninger og offentliggøres hermed. VM regnskabet er også til rådighed og vil blive gennemgået til  repræsentantskabs-mødet af VM-formand Vivi Gilsager.

Er der spørgsmål eller kommentarer til regnskabet står jeg naturligvis til rådighed på nedenstående telefonnummer eller pr. e-mail. 

Med venlig hilsen
Tina Nørgaard
Kasserer for Schæferhundeklubben for Danmark
Tel: 5140 7562