MEDLEMSLOGIN

Medlemslogin

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

FAQ - Spørgsmål/svar

 

Spørgsmål: Jeg har meldt mig ind, men jeg har ikke modtaget nogen mail med mit medlemsnummer?

Svar: Mailen bliver automatisk sendt via vores medlemssystem. Nogle gange ryger mails i din spam-mappe. Prøv at tjekke din spam-mappe i din mailboks, hvis mailen ikke ligger der, så kontakt sekretariatet på mail kontakt@schaeferhund.nu.

 

Spørgsmål: Hvor finder jeg mit medlemsnummer?

Svar: Du kan finde dit medlemsnummer ved at logge på dit medlemslogin på hjemmesiden. Dit medlemsnummer står også bag på dit blad "Schæferhunden".

 

Spørgsmål: Hvorfor kan mit kreditkort ikke tilmeldes automatisk betaling/abonnementsbetaling?

Svar: Der er nogle kort der bliver afvist, uanset hvilken internet-browser man bruger. I de tilfælde skal man henvende sig til sin bank og få åbnet kortet til generel nethandel. Det er en spærring der er lagt på kortet fra udstederens side. Tjek også om dit kort eventuelt kan være udløbet.


Spørgsmål: Hvad gør jeg, hvis mit kreditkort er udløbet/udskiftet og jeg får en mail om, at mit abonnement ikke er betalt?

Svar: Log ind på din medlemsside og slet det kreditkort, der er registreret derinde. Derefter kan du oprette det nye kreditkort, og kontingentet vil herefter blive hævet automatisk indenfor 24 timer.


Spørgsmål: Jeg vil gerne ændre mit medlemskab til pensionist

Svar: Du skal sende dokumentation til kontakt@schaeferhund.nu på, at du er pensionist. Dokumentationen er dit pensionistbevis eller brev fra kommunen/udbetaling Danmark. Vær opmærksom på, at dit kørekort, sygesikringsbevis eller pas ikke er dokumentation for, at du er pensionist. Det viser kun din alder, og mange mennesker arbejder selv i en meget høj alder.

 

Spørgsmål: Jeg vil gerne ændre mit medlemskab til pensionist med tilbagevirkende kraft

Svar: Der er desværre ikke mulighed for at registrere ændring af medlemskab med tilbagevirkende kraft.

 

Spørgsmål: Hvordan bestiller jeg et DNA-sæt?


Svar: Du kan bestille via web-shoppen på dette link: https://www.schaeferhund.dk/shop.asp?cat=199

Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille DNA-sæt ved at kontakte sekretariatet.


Spørgsmål: Hvordan skifter jeg kreds?

Svar: Du skifter kreds ved at logge på din medlemsside på hjemmesiden. Se en nærmere forklaring her: https://www.schaeferhund.dk/side.asp?ID=66711

 

Spørgsmål: Skal jeg vælge kreds ved indmeldelse, og kan jeg evt. vælge kreds efter min indmeldelse?

Svar: Du kan godt undlade at vælge kreds ved din indmeldelse, men hvis du vælger kreds senere end tre måneder efter din indmeldelse, betragtes det som et kredsskifte og koster det til enhver tid gældende gebyr (se evt. gebyrlisten på hjemmesiden under Medlemssiden – Priser og gebyrer.

 

Spørgsmål: Hvorfor får jeg ikke mit medlemsblad?

Svar: Det årlige medlemsblad "Årskavalkaden" udsendes i trykt version til medlemmets adresse - alle øvrige udgivelser udgives i en online version og kan læses på hjemmesiden. Har du ikke modtaget det trykte blad, bedes du tjekke evt. adresseændring i medlemssystemet.  Ofte er posten også langsom til at levere.

Alle medlemsbladene ligger elektronisk på hjemmesiden her: https://www.schaeferhund.dk/side.asp?ID=30845

 

Spørgsmål: Når jeg er medlem af hovedklubben (Schæferhundeklubben) er jeg så også automatisk medlem af en Kreds?

Svar: Som medlem af hovedklubben er du også medlem af kredsen, men du skal betale træningsgebyr til kredsen for at træne der og benytte faciliteterne. Du kan kontakte din kreds du for at høre om vilkårene for at deltage i kredsens aktiviteter. På vores hjemmeside finder du en oversigt og links til alle klubbens Kredse.

 

Spørgsmål: Jeg har tilmeldt mig et arrangement via Caniva. Hvorfor er der et symbol, der ligner en ”hængelås” ud for min tilmelding?

Svar: Hængelåsen har ingen praktisk betydning for deltagelsen. Det er udelukkende en hjælp til den, der sidder og administrerer arrangementet.

 

Spørgsmål: Jeg skal til prøve i kreds XX på lørdag. Hvordan betaler jeg og hvad koster det?

Svar: Spørgsmål vedrørende prøver skal stilles til prøvelederen. Du finder kontaktlysninger på prøvelederen på arrangementet på Caniva.

 

Spørgsmål: Jeg skal til skue i kreds XX på søndag. Hvornår skal min hund i ringen?

Svar: Spørgsmål vedr. skuer og hvalpeshows stilles til skuelederen ved arrangementet. Du finder kontaktlysninger på prøvelederen på arrangementet på Caniva.

 

Spørgsmål: Jeg vil gerne deltage i en brugshundeprøve, men hvor finder jeg en oversigt over hvor og hvornår, der afholdes prøver?

Svar: Alle prøver, avlskåringer, kurser mv. i Schæferhundeklubbens regi lægges på https://schaeferhundeklubben.caniva.com

Her kan du søge arrangementer ud fra forskellige kriterier. Det er den enkelte kreds, der står for arrangementer som prøver, avlskåringer mv. Hovedklubben og kredse arrangerer kurser, som normalt afholdes i en kreds. I denne tid afvikles nogle kurser som online kurser.Udskriv denne side

Nyheder


Sekretariatet holder sommerferie i juli

11. juni 2024
Sommerferien nærmer sig med raske skridt, og det gælder også for sekretariatet.
Sekretariatet holder nemlig ferielukket i juli måned, hvor der ikke vil blive besvaret mails eller telefon i denne periode.
Har du brug for hjælp i sekretariatets ferie, kan du kontakte Forretningsudvalget i Schæferhundeklubben, fu@schaeferhund.dk.
Sekretariatet ønsker Schæferhundeklubbens medlemmer en god sommer.