Medlemslogin

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Sponsorskrivelse 2020

 

Til kredse, kenneler og andre interesserede:

Schæferhundeklubbens Agria-Ungdomslejr 2020

på Broby Sportsefterskole, Fyn

Ja, her afholdes Schæferhundeklubbens Ungdomslejr i uge 28 – for 24. gang.

Det er disse unge medlemmer, der er klubbens fremtid. Det er dem, der gerne skulle blive den nye generation af hundeførere, figuranter, opdrættere, udstillere, løbere og som finder Ungdomslejren som ét af årets højdepunkter.

På klubbens hjemmeside under ungdomssiderne finder I Ungdomslejrens program. En uge med spændende aktiviteter fra morgen til aften. Aktiviteter, der ikke blot kræver en utrolig tålmodighed og koncentration af vore unge hundeførere, men også af de frivillige ledere, som bruger en uge af deres sommerferie på lejren.

Tidligere år har en stor del af vore kredse, opdrættere og andre med interesse for ungdomsarbejdet været utrolig opmærksomme på Ungdomslejren og har bidraget med sponsorstøtte.

Vi skulle på lejren gerne give de unge så gode oplevelser, at de bliver ved med at have lysten til schæferhund. Det er jo i sidste ende dem, der gerne skulle tage over en skønne dag.

Derfor, kære opdrættere, kredse og andre schæferhundeinteresserede, vi har brug for sponsorstøtte for at gøre denne Agria-Ungdomslejr til den bedst mulige oplevelse for de unge.

I kan maile jeres sponsor-beløb til Lisbeth Christensen, e-mail: lic.holmer@gmail.com Beløbet bedes indsat på konto: Reg.nr. 3420 konto 10555450 

Andre ting end penge har også interesse, såsom reklameeffekter, godbidder, T-shirts, hunderelaterede ting, mm.

Alle sponsorer bliver sat på klubbens hjemmeside og naturligvis nævnt i ”Schæferhunden” i forbindelse med reportagen fra Agria-Ungdomslejren.

På forhånd tak.

 Med venlig hilsen

UngdomsudvalgetAktuelle hvalpekuld

Aktuelle hvalpekuld / hvalpeliste med DKK-stambog