Medlemslogin

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

søndag


De 3 vinderhold af aftenløbet.Karins klumme  søndag

Så oprandt endelig dagen for Ungdomslejren 2018.
De 8 ledere og madmødre mødte ind på skolen i Broby allerede kl. 11, og så gik vi straks i gang med at tømme de tungt læssede biler.
Madmødrene fik båret mad ind og sat på plads i køkken, fryse- og kølerum.
Lederne gik i gang med at fordele værelserne. Der er i år mange værelser, der skal renoveres, men vi fik da plads til alle.
Herefter blev det fine nye tøj lagt i størrelser, navneskiltene blev ordnet, og så blev der pakket en taske til hver deltager med t-shirt, hættetrøje, Agria-polobluse samt godbidspose fra Josera.
Iris og Lisbeth gjorde klar udenfor til indtjekning af de 23 deltagere. 
De ankom så løbende mellem klokken 14 og 15 med kæmpe kufferter, og alskens ting til hundene.
Da forældrene havde taget afsked, var der informationsmøde om lejren og omgivelserne.
Så var det tid for fælles gåtur. En herlig luftetur, hvor alle hundene opførte sig eksemplarisk.
Efter  gåturen var der samling i spisesalen, hvor Henriette stod for en omgang "speedtalking".
Her skulle deltagerne fortælle den, der sad overfor om nogle givne emner. Hvad hedder din hund, og hvor gammel er den? Hvad er din livret? Hvad glæder du dig mest til på lejren? osv.
Snakken gik, og der blev grinet.
Efter strabadserne var der pause inden aftensmaden, som i aften var lasagne med salat, flutes.
Senere på aftenen havde Lisbeth og Iris lavet et lille løb med fine poster. 
Deltagerne blev sat to og to sammen på hold.
Resultaterne fra løbet gives efter morgenmaden mandag.
Det blev lidt sent, inden det blev tid til Dorthes uovertrufne hindbærkage, og så ellers godt nat efter en dejlig første dag på lejren.


Dagbog søndag

I dag startede det hele, og selvfølgelig var det på Broby Sportsefterskole.
Niels-Christian og jeg fik den store ”fornøjelse”, at skulle bugsere alle trailerne på plads, så der var plads til alle de skønne hunde. Men der var selvfølgelig en trailer, som altid skulle komme lige før lukketid.
Da alle var blevet indlogeret, mødtes vi i spisesalen, hvor de sædvanlige kedelige ting blev sagt, men da det var forbi, startede løjerne for alvor.

Efter dette stod den på fællestur rundt i området, så både hunde og dertilhørende ejere kunne blive luftet, efter at have siddet i biler hele formiddagen. Ydermere fik Nadja årets første ”bonus-opgave” for at have glemt sit navneskilt.

Da alle var kommet tilbage og havde fyldt væskedepoterne op, både hunde og ejere, stod den på ”speed-dating” hvor vi kunne lærer hinanden bedre at kende. Både på godt og ondt J

Så stod den på lidt fri træning, men mange hunde var trætte efter gåturen i det meget varme danske vejr (Vi klager ikke).

OG så blev det tid til det vi alle havde ventet på – Dorthes mad! I dag stod den på lasagne som altid, og den er HAMMER lækker (Ligesom os drenge).

Til at slutte denne dag af på var der ryste-sammen-løb, som var en lille hyggelig mix-match med forskellige udfordringer for både hund og fører. Og endnu engang havde køkkenet disket op med kaffe og kage, så vi i hvert fald ikke gik sultne i seng.

MVH.

Niels-Christian & Anders