Medlemslogin

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Schæferhundeklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

WUSV 2017

Dagbog lørdag 7/10-17


Beklager at dagbogen i 2017, ikke helt har været en dagbog. Tiden under VM har været fuldt besat, I år med en lille ekstra tjans, nemlig promotion for VM i Randers 2018. Visit Randers har været på besøg, interviewet forskellige nationer, for at høre om deres behov og ønsker. Royal Canin har kæmpet med vandet i standen og en uheldig placering. I dag fik vi flyttet ”standen” indenfor, lige ved hovedindgangen og det har virket, rigtig mange har nu været forbi og fået en snak med vores frivillige i standen om næste års VM i Randers. Tiden er også blevet brugt til at notere, hvad der har virket ved dette VM og hvad vi skal gøre anderledes. Igen i år har det været en kæmpe fornøjelse at se alle de danske supporter på stadion og ved aftensmåltidet. IPO holdet har sluttet deres konkurrence i dag. Igen har det danske landshold præsenteret seværdigt hundearbejde af høj kvalitet og i skrivende stund er Danmark nr. 2 i hold kampen. Vi kom til Tilburg, som et hold der i tykt og tyndt bakker op om hinanden og Schæferhundeklubben for Danmark, har fået rigtig fin reklame. Danskernes indbyrdes placering blev at bedste dansker blev Rikke Marstrand og Jen-Ager´s Ready med i alt 278, Thomas Jørgensen og Jabina Liara samt John Jabina og Jabina Kiwi, begge med 270, Thomas placeret som nr. 2 med bedste gr. C. John Rasmussen og Newton von Skandinavika lige efter med 268. Vibeke Mølgaard og Alonso med 259. I alt er 131 ekvipager stillede op til start, 54 er dumpet, hovedparten i spor. Danmark har med alle 5 deltagere, der har bestået deres prøve, leveret en godkendt præstation. Agility er ikke færdig endnu og Carina som, på fornemste vis har repræsenteret Danmark, skal i kamp i morgen.


HoldlederenDagbog onsdag 4/10-17

Så kom dagen endelig hvor vi skulle i gang John Rasmussen skulle på sporet,John jabina skulle op i c og Rikke i b Spændingen kom frem i alle og mens Rasmussen var på sporet gik jabina i gang med kiwi Skærmene blev runderet flot og derefter syntes kiwi det var den der skulle styre hvor og hvordan programmet er så det endte med 80 til John og kiwi John Rasmussen gik et fint spor med en masse vind om ørene og sluttede med 89 Rikke skulle først på banen kl 16.25 men da hun gik på banen sad de danske fans og råbte så højt de kunne og hun sluttede med et flot resultat på 93 point Nu bliver der hygget sammen med alle danskerne og vi glæder os til i morgen hvor der er en masse ny spænding fra morgenstunden


 Med venlig hilsen


DK-01 Thomas Jørgensen
Dagbog tirsdag 3/10-17

Heldigvis er der morgenmad fra kl. 6:00 på hotellet, ikke fordi, det er, en fantastisk gourmet oplevelse, men fordi der var dyrlægekontrol kl. 8:00. Dyrlægen er forsinket (grundet trafikprop), i ventetiden lykkedes det for debutant hunden, Cafe Buster (bedre kendt som Jabina Buster) at bide sin helt nye linen over, så Peter Maltha Larsen måtte til dyrlægekontrol med en ”kællingeknob” i halsbåndet.
Alle kom vel gennem kontrollen, øre, tænder, og krop blev kontrolleret og så det efterhånden velomtalte spring på bord. Morgens helt store oplevelse, for Thomas Jørgensen, var at han skulle træde frem, da der blev kaldt ”Denmark 1” en titel som betyder rigtig meget for holdets yngste deltager.
Kl. 10:15 have vi baneprøvning, præcis 25 minutter til hele holdet, træningen forløb rigtig godt for alle, hvilket i høj grad også skyldes, alle de hjælpere, der stod parat i kulissen.
Efter gårdagens menu på hotellet (kyllingespyd med brun sovs og ristede løg) er DK-7 sendt på eftermiddags opgave, for at finde aftens spisested. Team Buster (Berit og Peter) har i fællesskab fundet en fin lille restaurant på torvet i Tilburg, den prøver vi i aften. Team Buster fik Peter hurtigt arrangeret, så var de flere om de små opgaver.
Morgendagens program byder på præsentation af figuranter og afsluttes med lodtrækning kl. 19:00 og så skal vi endelig i gang med det vi er kommet for.
Vivi GilsagerDagbog mandag 2/10-17

”Hallo thuis in Denemarken. Hier bent u van harte welkom, en geserveerd kip op spears gegarneerd met spannende saus en geroosterde uien… ”. Det siges, at hollandsk er svært og jeg er ikke utilbøjelig til, at give dem ret….. en ting er at læse en anden ting er at høre dem tale – puhaaaa sige jeg bare. Det kan nævnes, at ovenstående betyder Hej i Danmark og så noget med, at her går det godt samt noget om kylling med ristede løg….  Lige så svært det hollandske er som sprog, lige så dejlige er de, som mennesker. Jeg kan vist tillade mig, at tale på hele holdets vegne, når jeg siger, at vi føler os helt og aldeles velkommen i dette dejlige land. Fra dag et, har vi fået de flotteste sporarealer samt en veletableret træningsbane stillet til rådighed, og med bemanding, der nærmest er på telefonkald døgnet rundt.

 

Inden i læser videre, vil jeg meget gerne undskylde det lidt blandede indhold, men det er ikke det fedeste tidspunkt ca. Kl. 2300 om aftenen, at skulle skrive dagbog og når man samtidig føler, at hjernen er slået lidt fra, så må i desværre tage til takke med det skrevne.

 

Træningen i dag var vellykket for alle og de ting, der måtte være, og som der altid vil være uanset, hvor grundigt forberedelserne end har været – de håndteres og ønsker man det konstruktive samarbejde, så mangler der ikke muligheder/træningsforslag, når alle byder ind. Ang. Sporarealerne, så er de flade, som pandekager, men med megen vind og kort nyslået græs. Hundene har vist, at det kan lade sig gøre i træningen, nu gælder det bare om, at få det til at lykkedes i konkurrencen, så der bliver knoklet på, men med måde, så det gode humør bevares. Det er også blevet til lidt B og C træning efter den enkeltes behov. John Jabina har igen vist, at han kan planlægge for holdet og i sådan en grad, at vi i dag har haft muligheden for stadiontræning på et mindre fodboldstadion – igen en helt særlig aftale, som kun kommer i hus pga et grundigt forarbejde af en hundefører, der ved, hvad der skal til.

 

Vel tilbage på hotellet igen – eller hvad man nu skal kalde det, når motorvejen føles, som en Formel 1 bane uden tid til pit stop og med en Caddy, som bagerste vogn, hvilket igen kunne lede tanken hen på, at forreste vogn, en af John’nerne,  måske ønskede teten i håb om, at få sin ”nærmeste” konkurrent hægtet af – Det skal dog siges, at vi nåede aftensmaden og fartgrænsen, blev holdt, samt den ene John må acceptere, at han ikke slap  for sin ”nærmeste” konkurrent og det gør han heller ikke, når vi vender hjem igen. Apropos aftensmaden, stegt kylling med ristede løg – den er dæleme ikke set før og det behøves den heller ikke for fremtiden – Hollænderne er de dejligste mennesker, og maden er også noget helt særligt – blot ikke for de danske smagsløg – om det skylde kræsenhed eller kokkens beskaffenhed, må vi lade komme an på en prøve i de kommende dage – lige her, er der helt sikkert plads til forbedring og vi tager helt sikkert udfordringen op.

 

Dagen i morgen byder på dyrlæge kontrol, baneprøvning og måske lidt ekstra træning. Der er lagt planer og vi glæder os til, at træde ind på stadion og mærke suset, der bider sig ind under huden i det øjeblik, hvor grønsværen betrædes. Det er en helt fantastisk følelse, når adrenalin, spænding og koncentration pumper rundt i blodet og man mærker, at man lever  – det er det, der enten tager pusten fra en eller som får en til at ville have mere og alle fem vil helt sikkert have mere – vi er klar og vi vil kæmpe for Schæferhundeklubben for Danmark.

 

Håber vi ses i Tilburg. Mvh. Vibeke/DK-3