Aftale med Agria Dyreforsikring


Genforhandlet aftale med Agria Dyreforsikring

Schæferhundeklubben for Danmark har genforhandlet aftalen med Agria Dyreforsikring, hvilket blandt andet betyder, at vores ungdomslejr er sponsoreret de næste 3 år.

Vi glæder os til samarbejdet og har lovet, at vi blandt de indledende øvelser godt vil gøre lidt reklame for et arrangement, som støtter de mange hjemløse hunde, der lige nu mangler en ny familie. Se nedenstående.

Peter Maltha Larsen, Landsformand
En gåtur for Dyreværnet
I den kommende weekend 6.-7. maj 2023 kan du komme med på Agrias årlige hundegåtur, hvor der bliver samlet ind til de hjemløse hunde hos Dyreværnet. Og de har spurgt, om vi vil være med ❤

Du behøver ikke være kunde hos Agria for at deltage. Hvis bare du har en hund, er du velkommen – og de donerer 10 kr. til Dyreværnet for hver deltager.

Hundegåturen et online arrangement, så du kan deltage, uanset hvor i landet du bor, og hvor langt du har mulighed for at gå. Det koster ingenting, og der er ingen krav til, om I går en tur i skoven eller rundt om sofabordet.

I skal bare tilmelde jer først og tage et billede af gåturen her i weekenden. Billedet skal deles på Facebook eller Instagram med hashtagget #agriahundegåtur.

Håber du har tid og lyst til at deltage!

Vær med på årets bedste gåtur Klik herDu modtager denne mail, fordi du er medlem af Schæferhundeklubben for Danmark.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsmails fra Schæferhundeklubben for Danmark,
bedes du logge ind på din medlemsprofil og vælge nyhedsbreve fra.

Schæferhundeklubben for Danmark | kontakt@schaeferhund.nu